Diavolo cuptor pentru pizza pe peleți
- 0
- 40 cm
- , Pizza Oven
- Momentan indisponibil! Momentan indisponibil!
- Termen de livrare: 6 - 8 zile lucrătoare
- Livrare expres
- 14 zile de retur
- Transport gratuit peste 249 Lei Livrare gratuită la plata cu cardul sau prin transfer bancar
Cele mai mari beneficii
Cuptor pe peleți cu stil: în grădină, pe terasă sau balcon
Pizza crocantă: cu piatră pentru pizza de 13” (33 x 33 cm)
Aprindere ușoară: încălzire cu peleți din lemn
Descrierea produsului
Cea mai bună experiență gourmet complet fără electricitate: cuptorul unic pentru pizza Diavolo de la Klarstein vă permite să pregătiți mâncăruri aromate pe un foc real. Pizza, pâine la cuptor, carnea, legumele sau prăjiturile - coapte în mod tradițional, dar cu cea mai modernă tehnologie de cuptor pe peleți, au un gust inconfundabil. Așezați Diavolo în aer liber, umpleți spatele cu peleți din lemn și încălziți la temperatura dorită. Termometrul integrat vă va arăta în mod fiabil temperatura exactă, în timp ce construcția din oțel inoxidabil asigură o distribuție rapidă a căldurii, iar un coș de fum interesant asigură o bună extracție a fumului.
Caracteristici
- termometru încorporat
- indicator de temperatură: 38 - 430 ° C
- conceptul CrystalSteel
- construcție din oțel inoxidabil
- suprafețe netede pentru o curățare ușoară
- mâner pliabil
- mutare ușoară
- încălzire cu peleți de lemn
Dimensiuni și detalii tehnice
"
- dimensiunile totale: cca 40 x 74,5 x 50 cm (L x Î x l)
- dimensiunile pietrei pentru pizza: cca 33 x 3 cm (L x l)
- dimensiunile suportului pentru carne: cca 27,5 x 26,5 cm (L x l)
- dimensiunile tăvii de picurare: cca 28 x 27,5 cm (l x l)
- dimensiunile sliderului pentru pizza: cca 25,5 x 42,5 cm (L x l)
- greutate: cca 16 kg
Ce va fi livrat
- 1 x cuptor pentru pizza pe peleți
- 1 x piatră de pizza
- 1 x suport pentru carne
- 1 x tava de picurare
- 1 x slider pentru pizza
- 1 x cric pentru tavă
- 1 x lopățică pentru peleți
- manual de utilizare în mai multe limbi
Termeni și condiții
Termen de livrare: 6 - 8 zile lucrătoare
Comanda dvs. va fi livrat la adresa aleasă. Această adresă nu trebuie fie la fel cu adresa de facturare. Puteți alege, de asemenea, locația familie sau prietenilor, dacă nu sunteți acasă în timpul zilei. Comanda dvs. va fi livrat transportatorului la adresa solicitată. Această adresă nu trebuie să potrivească cu adresa de facturare. Pentru a asigura cea mai bună livrare posibilă a comenzii, complectați și numărul de telefon. Acest produs poate fi comandat în avans. Vă rugăm să rețineți că, în acest caz, timpul de livrare de până la 8 zile sau mai mult.
Nu există nici o recenzie la acest produs.
Buon prodotto, bisogna fare attenzione a non mettere troppo pellet. Cuoce bene pizza, spiedini, bistecche ecc. il pollo deve essere aperto a metà e schiacciato altrimenti non entra
Produs bun, trebuie sa ai grija sa nu pui prea multe pelete. Gătește bine pizza, frigărui, fripturi etc. puiul trebuie deschis in jumatate si presat altfel nu se potriveste
Bien RAS
Ei bine RAS
Le produit multimédia n'a pas pu être chargé. Soirée pizza en famille un régal, pizza bonne ,cuite au feu de bois granulés.
Produsul media nu a putut fi încărcat. Seara de pizza în familie un răsfăț, pizza bună, gătită la foc de peleți.
Un bon bolle de granulés pour cuir 2 pizzas Faire préchauffer porte fermée on va dire 10 minutes , et cuir porte ouverte ( surveiller) et tourner la pizza car le fond cuit assez vite . Et si vous fermer la porte les flamme vont occuper tous le plafond du four parfait pour bien faire gratiner mes juste quelque seconde , on ouvre on ferme etc et votre pizza sera plus que nickel
Un vas bun de peleți pentru gătit 2 pizza Preîncălziți cu ușa închisă, să zicem 10 minute, și gătiți cu ușa deschisă (ceas) și întoarceți pizza pentru că baza se gătește destul de repede. Si daca inchizi usa flacarile vor ocupa tot tavanul cuptorului perfect pentru a-mi rumeni pizza doar pentru cateva secunde, deschidem inchidem etc si pizza ta va fi mai mult decat perfecta
Après avoir eu un précédent four qui chauffait trop et du coup brûlait les pizzas, celui-ci pour le moment est excellent c’est un cadeau que j’ai fait La personne est ravi il s’éclate comme un pizzaiolo ️
După ce am avut un cuptor anterior care a încălzit prea mult și, prin urmare, a ars pizza, acesta pentru moment este excelent este un cadou pe care l-am făcut Persoana este încântată că se distrează de minune ca un pizzar ️
On en a pour son argent! Très satisfait de mon achat Attention à mettre régulièrement un peu de Pellet pour maintenir une température satisfaisante
A meritat banii! Foarte mulțumit de achiziția mea. Aveți grijă să adăugați în mod regulat puțin Pellet pentru a menține o temperatură satisfăcătoare
Le produit multimédia n'a pas pu être chargé. On recommande !
Produsul media nu a putut fi încărcat. Iti recomandam!
Le produit multimédia n'a pas pu être chargé. Four a pizza peu cher qui, une fois les granulés enflammés monte très vite a 400-500 degrés. La température remonte des qu on rajoute du granulés. 2 mn de cuisson. Pour des pizzas savoureuses . Déjà 10 pizzas de fait en 2 utilisations... Je recommande
Produsul media nu a putut fi încărcat. Cuptor pentru pizza ieftin care, odată aprinși peleții, se ridică foarte repede la 400-500 de grade. Temperatura crește de îndată ce se adaugă peleți. 2 minute de gătit. Pentru pizza gustoase. Am facut deja 10 pizza in 2 intrebuintari...recomand
chauffe tres fort au fond ......est pas assez en facade mauvaise repartition de la chaleur est reserve a granulé pas assez importante
incalzeste foarte puternic in partea de jos ......nu este suficient in fata distributia slaba a caldurii este rezervata peletilor nu este suficient de important
Buon prodotto ma bisogna trovare il modo per renderlo un po’ più pratico.
Produs bun, dar trebuie să găsim o modalitate de a-l face puțin mai practic.
Excellent produit ! Petit bémol... Chauffe tellement qu'il consomme beaucoup de granulats. Pour le reste 10/10 pour pizza et tarte flambée.
Produs excelent! Mic dezavantaj... Se încălzește atât de mult încât consumă o mulțime de agregate. În rest 10/10 pentru pizza și tarte flambée.
Prodotto Comprato 2 Settimane Fa. Arrivato in 5 Giorni dalla germania. ben imballato e con tutti i componenti all'interno. Il montaggio è stato molto facile ed intuitivo. Ragazzi il materiale del fornetto è quello che è, ovviamente non è un fornetto della OONI.. E' Acciaio , non so quanto potrà durare. Ma finche Dura fa verdura!! Premesso che: La pizza l'ho fatta SEMPRE con il forno elettrico, ho deciso di cimentarmi anche in questa nuova Specialità. La prima volta che ho provata a farla, non e uscita un gran che, proprio perche avevo il bisogno di capire come funzionava. Quindi la temperatura per la cottura,il pellet da mettere, quante volte bisognava girarla nel fornetto E soprattutto i tempi per la cottura. Proprio Ieri ho deciso Di riprovarci e vi dico com'e andata. INGREDIENTI PER 4 PERSONE: -300 Gr Farina 0 Per Pizza. -250 Gr Farina Manitoba. -Lievito per Pizza 7 Gr. -Olio Q.b -Sale Q.b -Acqua 300 ml IL FORNO VA ACCESO 20-30 MIN PRIMA DI INSERIRE LE PIZZE. IN MODO CHE LA PIETRA SI RISCALDI BENE. Alimentato a pellet di ABETE(per la prova Ho utilizzato Quelli) e dei piccoli tagli di legno . BISOGNA: Sempre mettere ogni 5/6 minuti una palettina di pellet all'interno per tenere la temperatura tra i 350 ed i 380/400 gradi. APRIRE QUANDO E NECESSARIO PER GIRARE LA PIZZA altrimenti si brucia nella parte infondo al fornetto. Io di solito lo faccio dopo un 50 Secondi più o meno e poi richiudo per un'altro minutino. La pizza la tengo nel fornetto per circa 5 min per Cuocerla bene. Il Risultato questa volta è stato molto buono!!! In fondo Avete le foto. Ho Sfornato 5 pizze 2 Margherite 1 Patate e salsiccia 1 Margherita con funghi 1 Melanzane Zucchine e peperoni Sicuro la valutazione di questo fornetto e buona!! Ricordatevi: Deve essere un piacere cucinare la pizza. E bisogna provare e riprovare per poterla farla venire bene!!
Produs achizitionat acum 2 saptamani sosit in 5 zile din Germania. bine ambalat si cu toate componentele in interior. Asamblarea a fost foarte usoara si intuitiva. Băieți, materialul cuptorului este ceea ce este, evident că nu este un cuptor OONI, este oțel, nu știu cât va rezista. Dar atâta timp cât Dura face legume!! Având în vedere că: am făcut ÎNTOTDEAUNA pizza cu cuptorul electric, am decis să mă încerc și la această nouă specialitate. Prima dată când am încercat să o fac, nu a ieșit prea bine, tocmai pentru că trebuia să înțeleg cum funcționează. Deci temperatura de gătire, peleții de pus, de câte ori a trebuit să se întoarcă în cuptor și mai ales timpii de gătire. Chiar ieri m-am hotarat sa incerc din nou si va spun cum a fost. INGREDIENTE PENTRU 4 PERSOANE: -300 Gr 0 Faina Pizza. -250 Gr Făină Manitoba. -Drojdie pentru Pizza 7 Gr -Ulei dupa gust -Sare dupa gust -Apa 300 ml CUPTORUL TREBUIE PORNIT CU 20-30 MIN INAINTE DE INTRODUCEREA PIZZELOR. CA PIATRA SĂ SE INCALZĂ BINE. Alimentat cu pelete FIR (eu le-am folosit pentru test) si bucati mici de lemn. TREBUIE: Pune întotdeauna un mic palet de peleți în interior la fiecare 5/6 minute pentru a menține temperatura între 350 și 380/400 de grade. DESCHIS CÂND ESTE NECESAR PENTRU A ÎNCORTI PIZZA altfel se va arde la fundul cuptorului. De obicei o fac după 50 de secunde mai mult sau mai puțin și apoi închid din nou încă un minut. Țin pizza la cuptor aproximativ 5 minute pentru a o găti bine. Rezultatul de data aceasta a fost foarte bun!!! În partea de jos aveți fotografiile. Am copt 5 pizza 2 Margherita 1 Cartofi si carnati 1 Margherita cu ciuperci 1 Vinete Dovlecei si ardei Ratingul acestui cuptor este cu siguranta bun!! Amintiți-vă: să gătiți pizza trebuie să fie o plăcere. Și trebuie să încerci și să încerci din nou ca să iasă bine!!
bonjour ce premier commentaire pour parler de l'emballage du colis. en voulant sortir le four du carton d'origine, la plaque réfractaire est tombée ( elle se trouvait juste ne dessous du four sans être attaché). elle s'est cassée. dommage. je ne voulais pas mettre une étoile car je n'ai pas essayé encore le four mais il est exactement comme je l'espérais. il me manque juste une pierre !!!
salut acest prim comentariu pentru a vorbi despre ambalajul pachetului. la incercarea de a scoate cuptorul din cutia originala a cazut placa refractara (era chiar sub cuptor fara a fi atasata). s-a spart. Rușine. Nu am vrut sa dau o stea pentru ca nu am incercat inca cuptorul dar este exact cum am sperat. Imi lipseste doar o piatra!!!
Ich hatte die Wahl zwischen Elektro und Pellet. Nach ein wenig überlegen und Empfehlung eines Freundes entschied ich mich für Pellet um unabhängig zu sein. Eins vorweg, es war die falsche Entscheidung. Also für mich ;-) Trotzdem werde ich den Ofen behalten, er tut was er soll. Aber,..... Hier ein paar Anmerkungen für interessierte. Geschmack super. Handling bedarf einiges an Übung. Einfach einschalten, aufheizen los gehts (wie z.B. bei Elektro) ist nicht. Das gröste Problem, die Hitze. Er erreicht durchaus 400-450 Grad, aber nur leider überwiegend Oben. Nach ein wenig probieren mache ich es wie folgt. Getestet mit Pellets. Ofen anheizen und mind. 1x Behälter leer machen damit sich auch der Pizzastein aufheizt. Evtl. besser 2 Behälter. Warten bis Temperatur auf 250 Grad sinkt. Jetzt Pizza direkt rein auf den Stein. Öfter drehen, aufpassen dass nichts anbrennt. Wenn Pizza fertig, Temp. kontrollieren. Wenn 200 Grad oder weniger, dann erst nochmal anheizen und Stein die Wärme annehmen lassen. Erst wenn Thermometer wieder auf 250 Grad, dann neue Pizza rein. Ihr merkt schon, man muss immer was tun und die angegebenen 5-8 Pizzen pro Heizgang bekommt man nicht hin. Also ich zumindest nicht. Ich schaffe max. 2, sonst ist oben alles angebrannt und unten alles labbrig. Aber wenn ich es wie beschrieben mache, dann überzeugt der Geschmack durchaus und es ist halt eben auch eine nette Beschäftigung. Man muss das ganze halt celebrieren. Schalter auf ON und Pizza nach Pizza rein schieben kann ja jeder. ;-) Zum Schluss was zur Verarbeitung und Qualität. Die Bleche sind stellenweise schlecht bis gar nicht entgratet, Achtung scharf ! Aber Qualität ist bei weitem nicht schlecht. Klar gehts besser, aber bedenkt man den Preis ist es Ok. Aufbau ist Super einfach. Alles in Allem vergebe ich ein Gut.
Am avut de ales între electric și peleți. După câteva deliberări și recomandarea unui prieten, am ales Pellet pentru a fi independent. În primul rând, a fost o decizie greșită. Deci pentru mine ;-) O sa pastrez oricum cuptorul, face ce trebuie. Dar,..... Iată câteva note pentru cei interesați. gust grozav. Manipularea necesită ceva practică. Pur și simplu porniți, încălziți și opriți (ca și cu electricitatea, de exemplu) nu este posibil. Cea mai mare problemă, căldura. Cu siguranță atinge 400-450 de grade, dar din păcate mai ales în vârf. După un pic de încercare, o fac după cum urmează. Testat cu pelete. Încinge cuptorul și golește recipientul cel puțin o dată pentru ca și piatra de pizza să se încălzească. Posibil mai bine 2 recipiente. Așteptați până când temperatura scade la 250 de grade. Acum pizza direct pe piatră. Întoarceți-vă des, având grijă să nu ardeți nimic. Când pizza este gata, verificați temperatura. Dacă sunt 200 de grade sau mai puțin, apoi încălziți-l din nou mai întâi și lăsați piatra să absoarbă căldura. Doar când termometrul revine la 250 de grade, atunci intră pizza nouă. După cum vezi, mereu trebuie să faci ceva și nu poți face cele 5-8 pizza specificate pe ciclu de încălzire. Cel puțin nu eu. Reușesc maxim 2, altfel totul este ars deasupra și totul este moale pe jos. Dar dacă o fac așa cum este descris, gustul este cu siguranță convingător și este doar o treabă bună. Trebuie să sărbătorești totul. Oricine poate glisa comutatoarele pe ON și pizza după pizza. ;-) În fine, ce zici de procesare și calitate. Foile sunt slab debavurate pe alocuri sau deloc, atenție: ascuțite! Dar calitatea este departe de a fi proastă. Bineinteles ca ar putea fi mai bine, dar avand in vedere pretul e ok. Construcția este super ușoară. Una peste alta, dau un bine.
facile, transportable, tres bien pour nous, pizza un peu brulée sur 1 coté mais il faut perséverer ce soir on remet ça, voir s'il y a de l'amélioration
usor, transportabil, foarte bun pentru noi, pizza cam arsa pe o parte dar trebuie sa perseveram in seara asta o vom face din nou, sa vedem daca este vreo imbunatatire
Schnell hochgeheizt und einsatzbereit. Alle sind begeistert. Der Pizzaofen ist sehr hochwertig verarbeitet! Geschmack der fertigen Pizza ist soooooo gut!
Se încălzește rapid și este gata de utilizare. Toată lumea este entuziasmată. Cuptorul pentru pizza este de foarte buna calitate! Gustul pizza finită este foarte bun!
Absolute Kaufempfehlung
Recomandare absolută de cumpărare
température du four à 400 degrés monte en 10 minutes ,attendre un peu plus si on veut que le pierre soit a une température à 300degrés. ,Durée d'une pizza de 250g environ 2 mn ,penser à la retourner au bout d'une minute . penser a recharger de granulés entre deux cuissons de pizzas . Personnellement je met deux morceaux de charbon de bois pour maintenir la chaleur puis rajoute des granulés pour atteindre les 400 degrés. vous pouvez aussi finir la cuisson la porte ouverte si la flamme lèche bien la voute et la pierre très chaude ( 300 degrés) . bon appétit à vous .
Temperatura cuptorului crește la 400 de grade în 10 minute, mai așteptați puțin dacă vreți ca piatra să fie la o temperatură de 300 de grade. ,Durata unei pizza de 250g aproximativ 2 minute, nu uitați să o întoarceți după un minut. Gândiți-vă la reîncărcarea peleților între două sesiuni de gătit pizza. Personal am pus două bucăți de cărbune pentru a menține căldura apoi adaug peleți pentru a ajunge la 400 de grade. poti termina de gatit si cu usa deschisa daca flacara linge bine acoperisul si piatra este foarte fierbinte (300 de grade). Bucura-te de masa ta.
Der Pizzaofen hält seine Temperatur und es macht Spaß mit ein wenig Übung werden die Pizzen richtig lecker und es geht schnell
Cuptorul pentru pizza își menține temperatura și este distractiv cu puțină practică, pizza sunt foarte gustoase și sunt rapide
Ich bin ja etwas misstrauisch gewesen bei diesem Pizzaofen und ob es sich überhaupt lohnt, einen extra Ofen zu kaufen. Er hat aber gegenüber dem klassischen Backofen einige wesentliche Vorteile: Die Pizza ist in 2-3 Minuten fertig, somit kann man viele kleinere Pizzen machen und eine nach der anderen reinfeuern. Außerdem wird durch die hohen Temperaturen der Teig wirklich schön knusprig, so wie man es vom Italiener kennt. Wenn man 2 Pizzen reinmachen will, müssen diese schön klein sein. Da die Konstruktion aus Edelstahl ist, kann man den Ofen auch ohne Probleme in den Garten stellen. Alles in allem ein super Ofen zu einem anständigen Preis!
Eram puțin suspicios în legătură cu acest cuptor pentru pizza și dacă merita să cumpăr un cuptor suplimentar. Cu toate acestea, are câteva avantaje semnificative față de cuptorul clasic: pizza este gata în 2-3 minute, așa că puteți face multe pizza mai mici și le puteți arde una după alta. În plus, temperaturile ridicate fac aluatul cu adevărat drăguț și crocant, la fel ca în Italia. Dacă vrei să pui 2 pizza, trebuie să fie drăguțe și mici. Deoarece construcția este din oțel inoxidabil, puteți pune și soba în grădină fără probleme. Per total un cuptor grozav la un preț decent!
haben es draußen im Wintergarten probiert und sind begeistert. die pellets sind nicht dazu. man muss sie also erst vorher kaufen. Sonst ist alles dabei und es kann auch sofort los gehen. an den Thermometer kann man gut die Temperatur überwachen. so klappt es auch gut - ich bin zufrieden. das Aussehen ist auch klasse.
am încercat-o afară, în seră și sunt încântată. peletele nu sunt incluse. deci trebuie sa le cumperi mai intai. Orice altceva este inclus și puteți începe imediat. Termometrul este o modalitate bună de a monitoriza temperatura. Așa funcționează - sunt mulțumit. si aspectul este grozav.
Mise en marche absolument simple : 2 allume-feu sous le bac à pellets et 10 minutes d'attente pour avoir la chaleur attendue (450°c). Ajouter régulièrement des pellets à la fin de chaque cuissons pour maintenir la température. Pas de lavage à l'eau pour la pierre : laisser bruler en fin de cuisson et brosser ensuite. A froid, brosser l'intérieur du four pour éviter la suie. Bien fariner votre pate pour ne pas qu'elle colle sur la pelle. Laissez votre créativité s'exprimer mais vite : une pate imbibée d'eau (de sauce ou autre) colle ...
Absolut simplu de pornit: 2 focare sub tava de peleți și 10 minute de așteptare pentru a obține căldura așteptată (450°c). Adăugați peleți în mod regulat la sfârșitul fiecărui proces de gătit pentru a menține temperatura. Fără spălare cu apă pentru piatră: lăsați-o să ardă la sfârșitul gătitului și apoi periați. Când este rece, periați interiorul cuptorului pentru a evita funinginea. Făinează-ți bine aluatul ca să nu se lipească de lopată. Lăsați-vă creativitatea să se exprime dar rapid: un aluat înmuiat în apă (sos sau altele) se lipește...
Forno fatto bene, la struttura esterna è un po delicata ma nel complesso è soddisfacente. Io lo uso a legna e fa bene il suo lavoro la cosa importante è mantenere sempre viva la fiamma
Cuptorul bine făcut, structura exterioară este puțin delicată dar per total este satisfăcătoare. Il folosesc cu lemne si isi face treaba bine, important este sa tinem mereu flacara vie
Wir haben den Ofen extra für die nächste Camping und Festivalsaison gekauft, wenn wir mal wieder unterwegs sind. Da es dieses Jahr nicht mehr stattfindet, nutzen wir den Ofen jetzt für Pizzapartys mit Freunden. Der Aufbau ging sehr einfach und unkompliziert. Das Teil stand in 5 Minuten arbeitsfertig auf der Terrasse. Mit den Pellets ist eine einfache Lösung, man muss jedoch immer auf die richtige Temperatur achten. Die Pizzen sind bereits nach 1-2 Minuten knusprig und essfertig. Es musste keiner lange Warten und alle wurden Satt. Freue mich schon aufs Campen, noch eine Metallplatte zum draufstellen mitnehmen und lecker Pizza überall fertig machen. Hat sich gelohnt.
Am cumpărat aragazul special pentru următorul sezon de camping și festival când suntem din nou pe drum. Deoarece nu se întâmplă anul acesta, acum folosim cuptorul pentru petreceri de pizza cu prietenii. Construcția a fost foarte ușoară și necomplicată. Piesa a fost gata de lucru pe terasa in 5 minute. Folosirea peleților este o soluție simplă, dar trebuie să fii mereu atent la temperatura potrivită. Pizzale sunt crocante și gata de mâncat după doar 1-2 minute. Nimeni nu a trebuit să aștepte mult și toată lumea era plină. Aștept cu nerăbdare să campez, să iau o altă farfurie de metal cu mine pe care să o pun și să fac pizza delicioasă peste tot. A meritat.
Sehr beeindruckt von diesem Ofen. Es ist leicht, aber sehr stabil, leicht zu reinigen und heizt sich schnell auf. Das externe Thermometer ist sehr nützlich, um den richtigen Zeitpunkt zum Einlegen der Pizza zu kennen, wenn sie heiß ist. Der Holzspender lässt genügend Luft ein, damit das Feuer nach dem Anzünden fest bleibt. Ich freue mich auch darauf, das Fleischwerkzeug zu verwenden.
Foarte impresionat de acest cuptor. Este usor dar foarte stabil, usor de curatat si se incalzeste rapid. Termometrul extern este foarte util pentru a cunoaște momentul potrivit pentru a pune pizza când este fierbinte. Dozatorul de lemne lasă să intre suficient aer pentru a menține focul constant odată aprins. De asemenea, aștept cu nerăbdare să folosesc unealta pentru carne.
Le produit multimédia n'a pas pu être chargé. Bien faire chauffer la pierre avant et ensuite la cuisson est rapide. Après la première utilisation ont ressens un peu plus le goût du feu de bois. Un très bonne achat le seul regret c'est d'avoir attendu trop longtemps avant de l'acheter.
Produsul media nu a putut fi încărcat. Încălziți bine piatra înainte și apoi gătirea este rapidă. Dupa prima utilizare vei simti putin mai mult gustul focului de lemne. O achiziție foarte bună, singurul regret este că ați așteptat prea mult înainte de a o cumpăra.
impossible de faire deux pizza a la suite, la température chute a la vitesse grand v quand la porte est ouverte de plus faire cuire les pizza porte fermé brule le fromage. En outre, il faut constamment fourni le foyer. Toutefois le four fait de belle pizza quand on a pris le coup, alimentation du foyer et porte ouverte toute les 2 minutes, car la cuisson ce fait vite. Bon pour démarrer, mais le four a bois c'est le top.
imposibil de făcut două pizza la rând, temperatura scade foarte repede când ușa este deschisă și gătirea pizza cu ușa închisă arde brânza. În plus, este necesar să asigurați în mod constant locuința. Cu toate acestea, cuptorul face pizza frumoasă atunci când o înțelegi, alimentează vatra și deschid ușa la fiecare 2 minute, pentru că se gătește rapid. Bun pentru început, dar cuptorul cu lemne este cel mai bun.
Compliqué de s adapter à la mise au four de la pizza et à sa cuisson
Complicat de adaptat la introducerea pizza la cuptor și gătirea acesteia
Forno ben fatto con qualche pecca estetica sul fissaggio dell'esterno, imballo non eseguito in modo stabile, arrivato con piastra interna rotta,stata rimborsata ma a sito non disponibile dovuto fare da muratore, in complesso il forno funziona bene
Cuptor bine facut cu unele defecte estetice la fixarea exterioara, ambalaj nerealizat intr-o maniera stabila, sosit cu placa interioara sparta, rambursat dar site indisponibil din cauza zidarului, per total cuptorul functioneaza bine
Livraison rapide hyper bien emballée. Aucune casse à l intérieur. Le montage se fait très rapidement et très facilement. Les pieds sont suffisamment hauts pour ne pas brûler le support sur lequel le four est posé. La montée en température est ultra rapide et atteind plus de 400/450 degrés. Seuls bémols pas de housse de protection incluses, le système de verrouillage de la porte (2 encoches) est rudimentaire, et une pièce métallique à mettre dans le tiroir à pelets pour l installation de laquelle le mode d emploi n était pas clair du tout. Les temps de cuisson données sont trop approximatifs. Et aucune recette dans le manuel. On aurait bien aimé avoir des recettes de pâtes adaptées à ce four. La cuisson est parfaite mais il faut prendre le coup. Bien moins cher que ses concurrents pour une qualité identique.
Livrare rapida, super bine ambalat. Fara spargere in interior. Asamblarea se face foarte repede si foarte usor. Picioarele sunt suficient de inalte pentru a nu arde suportul pe care este asezat cuptorul. Creșterea temperaturii este ultra rapidă și ajunge la peste 400/450 de grade. Singurele dezavantaje sunt lipsa capacului de protecție inclus, sistemul de închidere a ușii (2 crestături) este rudimentar și o piesă metalică de pus în sertarul pentru peleți pentru a cărui instalare instrucțiunile de utilizare nu erau deloc clare. Timpii de gătire indicați sunt prea aproximativi. Și nicio rețetă în manual. Ne-am fi dorit să avem rețete de paste adaptate acestui cuptor. Gătitul este perfect, dar trebuie să iei lovitura. Mult mai ieftin decât concurenții săi pentru o calitate identică.
Ottima fattura, magari la pietra refrattaria più spessa sarebbe stata ottimale per la cottura
Manopera excelenta, poate o piatra refractara mai groasa ar fi fost optima pentru gatit
Au déballage nous avons remarqué qu’un des coins était légèrement abîmé ce qui n’est pas très gênant en soit puisque nous avons mis la pierre avec l’arrondi abîmé au fond du four. La trappe d’accès à au fous devrait être basculente parce que en enlevant la trappe de visite, le four se refroidit très très rapidement.
La despachetare am observat ca unul dintre colturi era usor deteriorat ceea ce nu este foarte deranjant in sine deoarece am pus piatra cu rotunjirea deteriorata in fundul cuptorului. Ușa de acces la cuptor trebuie să fie înclinată deoarece prin scoaterea ușii de acces cuptorul se răcește foarte foarte repede.
Trop top, monte à 500 degrés, 1 Minute pour faire une pizza, bon, la première fois, on brûle un peut,mais il faut 2 utilisations pour être un vrai pro.ma note 15/10 , chacun garnit sa pizza, au four, et comme a la pizzeria mais la, c est maison. Prendre des granules spécial pizza, épicé et la ça donne un goût vraiment bon, je le recommande.
Prea grozav, mergi pana la 500 de grade, 1 minut sa faci o pizza, pai prima data, se arde putin, dar iti trebuie 2 utilizari ca sa fii un adevarat profesionist 15/10, fiecare isi garniseste pizza, in cuptorul și ca o pizzerie, dar aici e acasă. Luați granule speciale de pizza, picante și dă un gust foarte bun, o recomand.
Um eine echte Neapel Pizza hinzubekommen, muss nicht nur die Oberhitze gut sein, sondern auch der Boden seine 400 Grad haben. Das ist mit dieser Methode sehr schlecht erreichbar. Man müsste sicher eine Stunde Vollgas heizen und dann nach einer Pizza, entweicht die Hitze an der Front, sobald man sie öffnet um die nächste reinzulegen. Habe mir doch einen Steinofen gebaut für weniger Geld, einfach nach Gym Ball Pizza Oven googeln.
Pentru a obține o pizza Napoli adevărată, nu numai că căldura de deasupra trebuie să fie bună, dar și baza trebuie să aibă 400 de grade. Acest lucru este foarte greu de realizat cu această metodă. Ar trebui să încălzești la maxim o oră și apoi după o pizza, căldura scapă în față imediat ce o deschizi pentru a o pune pe următoarea. Am construit un cuptor de cărămidă pentru mai puțini bani, doar căutați pe Google Gym Ball Pizza Oven.
Cosa che abbiamo chiesto tutto potenziali clienti se funziona anche a legna...ricevendo risposte per niente compatibili con la domanda
Ceea ce i-am întrebat pe toți potențialii clienți dacă funcționează și cu lemn...primind răspunsuri deloc compatibile cu întrebarea
Penso che i vari feedback negativi derivino esclusivamente da un errato utilizzo del forno, probabilmente per mancanza di esperienza. Questo non è elettrico, quindi per la pizza devi avere delle accortezze e un po di pazienza, almeno all'inizio. 1, farlo scaldare almeno una mezz'ora, anche se in dieci minuti raggiunge la temperatura, ciò non vuol dire che la piastra sia già calda a puntino. 2, Tenere il braciere sempre con pellet e, ogni 3/4 minuti aggiungerne una paletta. 3, Non aprire lo sportellino solo per curiosare, ma il tempo strettamente necessario per girare la pizza e ciò va fatto 3/4 volte ed in 5 minuti avrete una bella pizza perfetta. Io in venti minuti ne ho cotte 4 alla perfezione e non sono un pizzaiolo. Quindi per me il forno è da 5 stellle, anzi anche di più.
Cred că diversele feedback-uri negative derivă exclusiv din utilizarea incorectă a cuptorului, probabil din cauza lipsei de experiență. Aceasta nu este electrică, așa că la pizza trebuie să fii atent și să ai puțină răbdare, cel puțin la început. 1, se lasa sa se incalzeasca macar o jumatate de ora, chiar daca ajunge la temperatura in zece minute, asta nu inseamna ca farfuria este deja perfect fierbinte. 2, Țineți întotdeauna brazierul plin de peleți și, la fiecare 3/4 minute, adăugați o lopată. 3, Nu deschide usa doar ca sa te uiti in jur, ci timpul strict necesar pentru a intoarce pizza si asta trebuie facut de 3/4 ori si in 5 minute vei avea o pizza frumoasa, perfecta. În douăzeci de minute am gătit 4 la perfecțiune și nu sunt pizzar. Deci pentru mine cuptorul este de 5 stele, sau mai bine zis chiar mai mult.
Ottimo, la pizza viene perfettamente
Excelent, pizza iese perfect
Eccezionale forno che permette di avere le pizze come in pizzeria! Comodissimo il metodo a pellet, il forno arriva a temperatura abbastanza velocemente e le pizze cuociono in un paio di minuti. Tre avvertenze: 1. infarinare bene la pala prima di metterci la pizza per poi infornarla per evitare che si attacchi; 2. girare ogni tanto la pizza durante la cottura (se no rischia di cuocere troppo da un lato); 3. fare attenzione a mantenere la temperatura del forno alta (se il fuoco non è ben alimentato scende abbastanza velocemente). Davvero un ottimo acquisto!
Cuptor excepțional care vă permite să aveți pizza ca la pizzerie! Metoda peletelor este foarte comoda, cuptorul ajunge la temperatura destul de repede si pizza se gatesc in cateva minute. Trei avertismente: 1. făinează bine coaja înainte de a pune pizza pe ea și apoi a o da la cuptor pentru a nu se lipi; 2. întoarceți pizza din când în când în timpul gătirii (altfel riscați să gătiți prea mult o parte); 3. aveti grija sa mentineti temperatura cuptorului ridicata (daca focul nu este bine alimentat scade destul de repede). Într-adevăr o achiziție grozavă!
Il risultato finale delle pizza è abbastanza buona, l'unica difficoltà che abbiamo è a tenere il forno ad una temperatura molto calda con il sportello da davanti aperto, cosa necessaria per poter girare le pizze in continuazione (non siamo mai riusciti ad ottenere la massima temperatura, anche con il cassetto dei pellet completamente pieno, e dobbiamo soffiare aria da dietro per alzare le fiamme). In ogni caso il prezzo è buono in quanto include anche vari acessori, compresa una pietra refrattario che ho pagato 40 Euro da sola per il forno di casa.
Rezultatul final al pizza este destul de bun, singura dificultate pe care o avem este să menținem cuptorul la o temperatură foarte fierbinte cu ușa din față deschisă, ceea ce este necesar pentru a putea întoarce pizza în continuu (nu am reușit niciodată să obținem maximul). temperatura, chiar și cu sertarul de peleți complet plin și trebuie să suflam aer din spate pentru a ridica flăcările). In orice caz, pretul este bun intrucat include si diverse accesorii, printre care si o piatra refractara pe care am platit-o 40 de Euro doar pentru cuptorul de acasa.
Veramente una favola, l'unica pecca perde il calore tra una pizza è l'altra, xò tanta roba
Cu adevărat un basm, singurul defect este că pierde căldură între o pizza și alta, atâtea chestii
Ottimo , facilissimo da utilizzare , altrettanto facile da pulire .. lo consiglio
Excelent, foarte usor de folosit, la fel de usor de curatat.. Il recomand
Una volta acceso il pellet nel bracere , il forno raggiunge i 400 gradi molto molto velocemente, la pizza cuoce in veramente poco tempo non più di 2 minuti.. bisogna girarla spesso, io personalmente non ho messo niente sulla pietra, solo farina nella paletta per non farla attaccare, veramente buona la pizza. Esce poco fumo, come un barbecue a legna. Nel giardino di casa è perfetto
Odată aprins peleții în brazier, cuptorul ajunge la 400 de grade foarte foarte repede, pizza se gătește într-un timp foarte scurt, nu mai mult de 2 minute... trebuie să o întorci des, eu personal nu am pus nimic. piatra, doar faina pe spatula ca nu o lasa sa atace, pizza este chiar buna. Iese puțin fum, ca un grătar pe lemne. În grădina casei este perfect
Comodo e funzionale forno per pizza. Cottura rapida e ottimale.
Cuptor pentru pizza convenabil și funcțional. Gătit rapid și optim.
Forno ben costruito e semplice da utilizzare. Consiglio vivamente l’acquisto del prodotto.
Cuptorul bine construit si usor de folosit. Recomand cu caldura achizitionarea produsului.
Ho preso questo prodotto come regalo e mio marito è impazzito! Usato 2 volte, molto facile e veloce, la pizza è davvero buona! Una volta arrivato in temperatura, mantiene la pietra calda senza problemi e si fanno pizze a ripetizione che cuociono velocissime. Il prodotto è semplice e carino, con una linea pulita.
Am primit acest produs cadou si sotul meu a luat-o razna! Folosita de 2 ori, foarte usor si rapid, pizza este foarte buna! Odată ce atinge temperatura, ține piatra fierbinte fără probleme și poți face pizza repetă care se gătesc foarte repede. Produsul este simplu si dragut, cu o linie curata.
Quest'anno sarà ricordato perché in tanti abbiamo iniziato a farci in casa pane pizza e altro, solo che con l'avvicinarsi dell'estate, cosa che rende quasi impossibile accendere il forno in casa, unito alla voglia di migliorarsi, mi ha spinto a voler provare un forno migliore, ma soprattutto da poter usare all'esterno. Appena arrivato si vede che è di buona fattura, sia dal peso che da tutti gli accessori, il tutto in acciaio. Arriva già con una pietra ollare, la pala, e altri accessori per grigliare nel forno. Il metodo di riscaldamento a pellet risulta intelligente, perché è poco costoso, facile da accendere, e in una decina di minuti è già arrivato oltre i 320 gradi, quasi come un forno da pizzeria. E i risultati si vedono, una pizza cucina in pochi minuti, basta girarla spesso. Con una sola carica del cassetto ho cucinato tranquillamente 2 pizze, ma tenendo rifornito il cassetto se ne possono cucinare molte in sequenza. Unica avvertenza, tenere ben infarinata la pietra ollare e la pala. Ottimo per chi vuole una pizza cotta come si deve, ma non ha la possibilità di farsi un forno a legna dedicato.
Anul acesta va fi amintit pentru că mulți dintre noi am început să facem acasă pâine, pizza și alte chestii, doar că odată cu apropierea verii, ceea ce face aproape imposibil să pornesc cuptorul acasă, combinat cu dorința de a îmbunătăți, m-a împins să dorind să încerce un cuptor mai bun, dar mai ales unul care poate fi folosit în aer liber. Imediat ce a sosit se vedea ca este bine realizat, atat din greutate cat si din toate accesoriile, totul din otel. Vine deja cu o piatră de sălatură, lopată și alte accesorii pentru grătar în cuptor. Metoda de încălzire pe peleți este inteligentă, deoarece este ieftină, ușor de pornit, iar în aproximativ zece minute a ajuns deja la peste 320 de grade, aproape ca un cuptor de pizzerie. Și puteți vedea rezultatele, o pizza se gătește în câteva minute, trebuie doar să o întoarceți des. Cu o singură încărcătură de sertar am gătit cu ușurință 2 pizza, dar păstrând sertarul aprovizionat, puteți găti multe în succesiune. Singurul avertisment este să păstrați piatra de săpun și lopata bine înfăinate. Excelent pentru cei care doresc o pizza gatita corespunzator, dar nu au posibilitatea de a avea un cuptor cu lemne dedicat.
Ottimo forno a pellet... dopo averne acquistato un'altro prima di questo devo ammettere che questo è il migliore in commercio. Parlo di sperienza lavorativa è un ottimo forno. Arrivato com 4 giorni di aticipo personale cortesi. Davvero ottimo forno per pizze e anche per fare arrosto e il top in assoluto. Spero che questo commento sia stato utile, mi auguro che l'acquisto che farete ne soddisfa anche a voi
Excelent cuptor cu peleti... dupa ce am achizitionat altul inainte de acesta trebuie sa recunosc ca acesta este cel mai bun de pe piata. Vorbesc despre experienta de lucru, este un cuptor excelent. A sosit cu 4 zile inainte, personal amabil. Cuptor cu adevărat excelent pentru pizza și, de asemenea, pentru prăjire și top absolut. Sper ca acest comentariu ti-a fost de folos, sper ca achizitia pe care o faci sa te multumeasca si pe tine
Ottimo prodotto pizza ottima
Produs excelent, pizza excelenta