Mundschenk XXL + răcitor de imersie, echipament de fabricarea berii acasă

3.310,00 Lei Cu TVA
  • Tocător
  • Argintiu
  • 3000 watt
Codul produsului: 60002276
Informații privind disponibilitatea produselor.
  • Stoc epuizat Acest articol nu este în stoc în acest moment. Lasă-ne emailul tău și te vom anunța când va fi disponibil!
  • Livrare expres
  • 14 zile de retur
  • Transport gratuit peste 249 Lei Livrare gratuită la plata cu cardul sau prin transfer bancar

Cele mai mari beneficii

  • Propria dvs. bere: Set complet de 8 piese cu cazan, inserție pentru strecurătoare, recipient pentru cereale, pompă de circulație și răcitor cu imersie pentru fabricarea ușoară a berii la domiciliu

  • Cazan de macerare puternic: opțional 3000 W pentru o încălzire rapidă și precisă

  • Igienic și cu gust neutru: cazan din oțel inoxidabil pentru o curățare ușoară și o distribuție uniformă a temperaturii

Descrierea produsului

Fie că este vorba de bere blondă sau neagră, cu fermentație superioară sau inferioară, de grâu sau de pilsner, Klarstein Mundschenk cazan de preparare a berii este pachetul complet pentru fabricarea berii - oferind berarului casnic mustul original potrivit. Chiar și amatorii pot servi cu ușurință bere răcoritoare și gustoasă ca bere de acasă!

Indiferent dacă sunteți un începător sau un producător de bere cu experiență,cazanul Mundschenk de la Klarstein oferă un pachet complet simplu pentru prepararea mustului. În cazanul mare din oțel inoxidabil puteți prepara până la 50 de litri de băutură. Folosind afișajul LC clar cu butoane de control, puteți seta cu precizie temperatura, timpul de gătire și puterea sau puteți transfera întregul proces la automatizarea MemoryBrew. Apoi, mustul este trezit la viață de un element de încălzire de 3000 W. Acesta atinge temperatura dorită aproape instantaneu și apoi o menține la o temperatură constantă timp de câteva ore. Afișajul integrat arată întotdeauna exact care dintre cele șase etape de gătit programabile individual în care se află aparatul.

Gama de accesorii a sistemului de fabricare a berii Mundschenk XXL de la Klarstein este extrem de practică, ajutând procesul în mai multe moduri: Inserția pentru sită și recipientul pentru boabe facilitează foarte mult îndepărtarea boabelor folosite din pre-malt. Pompa de circulație, care este de asemenea inclusă, facilitează amestecarea mustului. Atunci când vine vorba de lichefierea mustului, intră în joc răcitorul de imersie de la Klarstein . Prin intermediul a 10 tuburi goale încolăcite și cu un diametru total de 25 cm, se introduce pur și simplu apă rece, care răcește terciul fierbinte într-o clipă. Apoi trebuie doar să o transferați în rezervorul de fermentare prin intermediul robinetului de scurgere. Toate piesele sunt fabricate din oțel inoxidabil 304. Acest lucru înseamnă că în bere nu pătrund arome metalice și sunt foarte ușor de curățat după utilizare.

Bere proaspătă de la propria fabrică de bere? Nimic nu poate fi mai ușor: Cu fierbătorul de macerareKlarstein Mundschenk, fiecare berar amator poate obține cu ușurință mustul original potrivit.

Vă rugăm să rețineți: în Germania, fabricarea berii trebuie declarată la biroul vamal central.

Caracteristici

  • controlul manual sau automat al procesului de preparare a berii
  • până la șase pași programabili în procesul de macerare
  • Temperatura, timpul și puterea sunt reglabile
  • Afișarea pasului curent de preparare
  • Robinet de golire cu filtru de furtun fin
  • Capac din sticlă dură
  • bol de cereale detașabil pentru îndepărtarea ușoară a cerealelor folosite
  • Pompă de circulație pentru o amestecare ușoară
  • inclusiv inserție de sită pentru filtrarea mustului
  • Comutator pe partea din față a dispozitivului
  • toate piesele metalice sunt fabricate din oțel inoxidabil 304
  • Răcitor de imersie cu capetele tuburilor îndoite pentru agățarea pe cazan
  • Alimentare: 220-240V~ / 50-60Hz
Codul produsului: 60002276

Dimensiuni și detalii tehnice

Dimensiunile vasului de gătit:

  • Dimensiuni: 43 x 80 x 42 cm (L x Î x A)
  • Dimensiuni interne: aprox. 34,5 x 53 cm (Ø x H)
  • Greutate: cca 12 kg

Dimensiunile răcitorului de imersie

  • Dimensiuni: cca 25,5 x 37 x 34 cm (L x Î x l)
  • Diametrul spiralei: 25,5 cm
  • Diametrul interior: 7,25 mm
  • Diametrul exterior: 9,45 mm
  • Greutatea: cca 0,9 kg

Ce va fi livrat

  • 1 x cazan
  • 2 x inserție de sită
  • 1 x pompă de circulație
  • 1 x piesă de revărsare
  • 1 x siloz pentru cereale
  • 1 x mâner pentru siloz de cereale
  • 1 x capac de sticlă
  • 1 x răcitor de imersie
  • instrucțiuni de utilizare în limba germană (alte limbi: engleză)

Termeni și condiții

Stoc epuizat

Recenziile clienților
3 ratinguri

Nu există nici o recenzie la acest produs.

Opinii ale clienților din alte țări
Verificată revizuită 12/09/2024

Funktioniert bestens.

Functioneaza perfect.

Verificată revizuită 15/05/2022

Dieses Teil ist etwas für Fortgeschrittene aber auch Anfänger können damit brauen. Für die Herstellung von 30l empfele ich die 50l Version. Das gute ist man braucht nicht so viele extras. Ich selber verwende das Gerät wöchentlich um 30l Bier für unsere illegale Bar herzustellen. Das Ding kann locker 10 Sude im Monat abliefern. Also 300l im Monat war auch mein Rekord. Wer das Geld für den Klarstein hat kann auch direkt ne Zapfanlage dazu kaufen. Fassgärung und Zack! Außerdem epfehle ich die passenden konischen Gärbehälter von Klarstein kosten auch nochmal so 180 Steine. Alles in allem ist man mit 2000€-3000€ dabei und kann seine Bar selbst versorgen. Aber das lohnt sich. Ich braue z.B. nach Feierabend fange um 18 uhr an zu maischen und bin um 23 uhr fertig mit putzen. Und ab ins Bettchen.(Tag vorher schroten,Tag drauf impfen) Also wie gesagt damit kann man schon ordentlich was herstellen und muss faktisch nicht permanent dabei sein. Also brauen und nebenbei für die Prüfung lernen kein Problem. Ist also auch was für Studenten. Mit einer guten Programmierung muss man 4x zum Gerät! Einmaischen, Läutern und nachgießen und Treber raus(ca. 20 min), Hopfen, und abfüllen. Alles in allem gutes Teil einziger Nachteil ist die Ausbeute. Ich komme nicht unter 8 Plato beim Treberauswaschen (Nachguss) Man muss halt auch gröber schroten bei diesem Brausystem sonst stockt alles. Aber die Zeitersparnis und das einfache Handeling machen die 30-40% mehr Gerste locker wieder gut.

Această parte este pentru producătorii de bere avansați, dar și începătorii pot prepara bere cu ea. Pentru productia de 30l recomand varianta de 50l. Partea bună este că nu ai nevoie de atâtea suplimente. Eu însumi folosesc aparatul săptămânal pentru a produce 30l de bere pentru barul nostru ilegal. Chestia aia poate livra cu ușurință 10 băuturi pe lună. Deci 300 de litri pe lună era și recordul meu. Dacă aveți bani pentru Klarstein, puteți cumpăra și un dozator direct. Fermentare în butoi și bang! Recomand și rezervoarele de fermentație conice asortate de la Klarstein, care au costat și alte 180 de pietre. Una peste alta, ești acolo cu 2000€-3000€ și poți avea grijă singur de barul tău. Dar merita. De exemplu, fac bere după muncă, încep să fac piure la 18:00 și termin curățarea la 23:00. Și plecați la culcare (Macinați cu o zi înainte, vaccinați a doua zi) Deci, așa cum am spus, puteți produce cu adevărat ceva cu el și nu trebuie să fiți acolo tot timpul. Așa că prepararea berii și studiul pentru examen în același timp nu este o problemă. Deci este și ceva pentru studenți. Cu o programare buna trebuie sa mergi la aparat de 4 ori! Masurarea, spălarea și turnarea și îndepărtarea boabelor uzate (aprox. 20 de minute), a hameiului și a îmbutelierii. În general, partea bună, singurul dezavantaj este randamentul. Nu ajung sub 8 Plato când spăl boabele uzate (după turnare) Trebuie să-l măcinați mai gros cu acest sistem de preparare, altfel totul se va zgudui. Dar economiile de timp și ușurința tranzacționării compensează cu 30-40% mai mult orz.

Verificată revizuită 30/10/2020

Als Neuling habe ich mich natürlich erst auf Youtube schlau gemacht, wie man damit umgeht. Selbst das noch etwas stümperhaft gebraute erste Bier wurde ein voller Erfolg! Dieses Gerät macht's einem ziemlich einfach.

Desigur, ca începător, am aflat prima dată cum să mă ocup de asta pe YouTube. Până și prima bere, care a fost preparată oarecum stângaci, a fost un succes total! Acest dispozitiv face destul de ușor.